Mamy przyjemność zaprezentować Państwu naszą firmę, która powstała w 1992 roku jako firma rodzinna. Spółkę tworzą: Fraciszek Garb, Janusz Garb, Stefania Garb oraz Zofia Stachnik.


Firma Garb słynie z bardzo smacznych wędlin oraz wysokiej jakości mięsa. Masarnia produkuje według tradycyjnych receptur rodzinnych. O jakość produkcji dbają mistrzowie rzemiosła wędliniarskiego, aby wszyscy nasi Klienci mogli poczuć niepowtarzalny smak naszych wyrobów.


Lata doświadczeń sprawiły, że na Państwa stół trafiają wyroby o wyjątkowym smaku i wysokim standardzie jakościowym. Do produkcji wysokiej jakości wyrobów służy mięso zwierząt pochodzących z czystych terenów. Jest kupowane od stałych dostawców, którzy stosują narzucone przez nas praktyki produkcyjne. Wszystkie dodatki dodane przy produkcji pochodzą z najlepszych swiatowych firm. Firma Garb cieszy się zaufaniem konsumentów dbających o zdrowie i bezpieczeństwo żywienia. Stale wprowadzane są nowe asortymenty, żeby w pełni zaspokoić oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Nasi Klienci szczególnie cenią szynkę wiejską, szynkę chłopską, orzech swojski, szynkę niwiańską, boczek swojski, kiełbasę swojską, parówki wiedeńskie.


Źródła sukcesów właściciele Zakładu upatrują w dobrze dobranej załodze - odpowiedzialnej, kompetentnej i lojalnej. Wszyscy pracownicy są wyjątkowo oddani firmie, dzięki czemu dotrzymuje ona kroku konkurencji i stale podnosi jakość produkowanych wyrobów. Wszystkie produkty mają natychmiastowy zbyt, bo smak zawdzięczają pracy nie tylko doświadczonej załogi, ale także doskonałemu surowcowi.


Nasza rodzina efektywnie gospodarując konsekwentnie rozwinęła i zmodernizowała zakład, dostosowując produkcje do światowych standardów. Kupujący i konsumenci mogą mieć przeświadczenie, że dbając o prestiż na rynku i niezachwianą markę, firma dokłada wszelkich starań, aby każdy jej wyrób w pełni spełnił Państwa oczekiwania.


  
2004 © by koYto.pl